Martins dagis

Vi har ju en hund, som är på dagis ibland när vi inte kan ta hand om honom pga resor, jobb eller viktiga möten typ. Då har vi använt Hunddagis Gärdet som är så himla bra, det är lite lyxigare än många andra hunddagis i Stockholm tycker vi. Dom får liksom egna rum och eget program efter vad dom har för historia, humör m.m. Och dom blandar inte stora och små hundra på samma promenader osv.

det som är så bra är att man kan lämna in hunden om man vill gå ut en kväll och göra nånting men inte vill lämna den lilla fyrbenta hjärtat hemma själv. Dom har öppet dynget runt och det är något vi tycker är väldigt bra. Man behöver inte heller signa upp sig på nå långt abonnemang utan man hör av sig nån vecka innan man behöver hjälp på dagtid så bokar dom in promenader, mat, trimning m.m av hunden. Superbra!

Min hund är en Jack Russell Terrier och han är nu 7 år gammal. Vi skaffade honom av världens mysigaste kennel ute i Eskilstuna, jag kommer inte ihåg nu vad dom heter men dom va så himla gulliga och alla deras hundar va friska och fått växa upp på en gård med hästar och massa med ytor att springa fritt på hur mycket som helst.

Vi kommer nog skaffa en till nån gång snart, dels för att Martin ska få lite mer livskvalité i form av en kompis, och dels för att vi vill, det blir liksom enklare då när Martin blir gammal och går bort ..;( Jack Russells lever väldigt länge, snittåldern är typ 15 år, men många blir typ upp emot 18, det viktigaste är ju att dom är friska hela tiden så man inte har kvar dom längre än nödvändigt för sin egen skull.

Martin har en egen instagram med nästan 800 följare. Ni hittar honom här: Martin The Awesome.

Lycka till att hitta ett bra dagis till din hund. 😀 😀

Kjamz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *