Mitt BRF-bolag (skrivet av Celina)

Min kille och jag bor ju i en bostadsrättsförening på Gärdet, den heter BRF Gärdeshöjden, supermysig och alldeles underbart ute i naturen. 🙂 🙂

Han har byggt typ en mjukvarulösning till hela föreningen, så medlemmar och styrelser kan kommunicera och administrera allt som behövs. Så om du sitter i en förening där hemsidan är superdålig så kan ni kika in hans grej här brf hemsida.

Här är även en liten film som visar allting som dom håller på med.

Det som är bra är att som medlem så kan man liksom skriva på anslagstavlan, skriva till andra medlemmar etc, om man tex har tappat sina nycklar så kan man skriva det på plattformen så ser alla medlemmar i hela föreningen det och man kan mkt lättare få hjälp än att sätta upp gamla trötta lappar i hissen osv.

Som styrelsemedlem, som min kille är, så kan man hantera allt ifrån avtal, ekonomi, protokoll, stämmor m.m, samt kommunicera med alla medlemmar. Styrelsen kan tex lägga upp nånting i backendet av plattformen och alla medlemmar får en notis på sin mobil inom nån sekund bara, sjukt smart.

Det kostar inte särskilt mycket heller, typ ifrån 500kr i månaden tar han för det. Vilket är typ i samma trakter som andra leverantörer av liknande produkter tar, fast deras inte har en tiondel så mycket av funktionerna. 🙂

Tycker absolut om du sitter i en förening ska ta tillfället i akt och kika in deras sida.

kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *