Min nya lokal

Måste ju ändå få rekommendera min nya lokal på gärdet som jag har tillsammans med mina kompisar. 🙂

Den ligger precis vid karlaplan / gärdet och är på 150m2, vi fick den ifrån en annan ljudfirma så alla rum är lixom akustiskt korrekta och fint byggda, och sjukast av allt, alla rum har fönster. Hur många musikstudior har det lixom?

Lokalen består av två kök, två toaletter, ett kapprum och 4 stora studiorum, varav ett har typ inspelningsrum / sångbås också. Det ska vi dock bygga om så det passar bättre att spela in ljudböcker där.

Här är en bild ifrån mitt rum:

Det är najs lixom. Vi tänkte göra detta till den bästa inspelningsstudion för podcasts här, det är därför vi bygger om ett av rummen. Vi tycker det saknas nåt sånt supernajs ställe för att spela in podcast. Vi har dragit igång en hemsida för det som man kan kika in om man vill: podcast studio stockholm.
Vi hoppas vi kommer sitta här länge för vi tycker verkligen om känslan, och jag har typ 900m hem så det är helt magiskt, kommer nog aldrig ha det bättre än så.
Ni kan såklart även kika in vår hemsida på https://wonderbird.se.
Krams eli kramsisisis

Ett svar på ”Min nya lokal”

  1. In February of the same year, Nee held his first ”Overcomer Conference” in Shanghai. In January 1934, Nee called a special conference on the subjects of ”Christ as the Centrality and Universality of God” and ”The Overcomers”. According to Nee, this was a turning point for him in his ministry. He said, ”My Christian life took a big turn from doctrines and knowledge to a living person, Christ, who is God’s centrality and universality.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *